logo tf.jpg

 

MODALITAT

PRESENTACIONS MAJORS

FALLA

RIPALDA-SOGUERS

OBRA

R-EVOLUCIO

ESCRITA  I DIRIGIDA PER

SORAYA SALAH AL-KHARBUTLI I BAS

DATA

26 NOVEMBRE 2017

HORA

16:30

 

 

JURATS PRESENTS EN L’ACTE

 

NA MARIA DEL MAR GODINA I JAIMEZ

EN FRANCESC ALBERT I PASTOR

EN JOAN LOPEZ I NACHER

 

 

REPARTIMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO

 

COMENTARI

 

A Ripalda i Soguers els ha tocat enguany obrir el concurs de presentacions en la modalitat única de majors. Abans de fer el comentari de l’acte vullc fer una chicoteta reflexio. En un poble com es Albuixech fer una casa de la cultura gastant-se una fotracà de mils d’euros per a fer un lloc que mes pareix un salo d’actes de qualsevol colege me pareix una burrada com la copa d’un pi. Sense mijos per a fer teatre ab unes minimes condicions d’iluminacio, profunditat d’escenari, telons, etc.etc. es molt complicat per no dir misio imposible concursar en unes minimes possibilitats.

 

En lo tocant a l’espectacul, en la llinea de Ripalda – Soguers, critiques a l’actualitat i problemes de la ciutat, i com no entre les comissions de falla en tots els aspectes  veins i l’ajuntament. Divertit acte destacant Jessica Miro, i Rebeca Henche.

NA MARISA GALLEGO I BALLESTA ostentarà enguany  la maxima representacio de la comissio, des de teatre faller li desigem lo mateix que a totes les falleres majors un feliç regnat.

 

 

 

 

 

 

© TeatreFaller.com    Joan Antoni Jurado i García