logo tf.jpg

 

 

 

MODALITAT

MAJORS

FALLA

REGNE DE VALENCIA – DUC DE CALABRIA

OBRA

PRONOSTIC RESERVAT

AUTOR

MANUEL ANDRES I ZARAPICO

DIRECTED BY

SALVA FERRIOL & RAFEL HERCULES

DATA

4 DE FEBRER DE 2018

HORA

11:00

DURACIO

02:16:25

LLOC

CAXTON COLLEGE

 

 

JURATS PRESENTS

(D’esquerra a dreta)

 

 

present-m-murillo 2018-01-13 001jurados p.m

 

EN FRANCESC ALBERT I PASTOR

EN JOAN LOPEZ I NACHER

NA MARIA DEL MAR GODINA I JAIMEZ

 

 

EQUIP MEDIC HABITUAL

Pozuelo escudero, Pescador del Hoyo, Vital Aza, Fernandez Nespral, Lopez Garcia, Gomez Mantilla, Palma Gamiz, Castro Fariñas, Señor Uria, Minguez Enriquez de Salamanca.

 

Ostras Pedrin este no es, este era el de Franco i la palmà

 

ESTE SI QUE ES EL BO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO

 

COMENTARI

 

En l’olimp Faller aon viuen els Deus dels autors de presentacions falleres hi ha que fer un lloc mes, eixe lloc junt als grans Mestres dels Aproposits, Josep Alarte i Querol, Josep Melia i Castello, Josep Bea i Mataix eixa trilogia Josefina d’autors, hi ha que afegir un nou nom MANUEL ANDRES I ZARAPICO.

De veres que no tinc paraules per a lloar lliterariament l’aproposit que este mati s’ha representat per la falla del Regne en el Caxton College de Puçol. En el seu text Manolo a disparat contra tot i contra tots els qui se menegen i manegen nostra gran festa fallera, sense pausa ni treva a posat a cadascu en el seu puesto sempre en clau d’humor o siga “Animus Jocandi”, ara be dient veritats com a punys, han hagut moments que m’han agradat especialment molt brillants per lo poetics i revindicatius el de Cyrano i el del Quixot.

 

Tot aço no haguera segut posible sense el recolçament tant economic com personal que (el faller-autor o l’autor-faller tant se dona) te de la seua comissio fallera, l’equip de jovens comandats pels caps medics Salva Ferriol i Rafel Hercules ha estat a un altissim nivel, ya ho venen fent en el concurs de Teatre en Llengua Valenciana, i aci no podía ser d’una atra manera, l’operacio ha segut un exit, el pacient pronte eixirà de l’uci alla per finals de Febrer i espere que els meges reconeguen la gran operacio quirúrgica d’este mati plujòs de Febrer.

 

Molt complicat destacar actors i actrius d’un números elenc, pero anem allà, dels homens Xavier Loras, Xavier Donat, Salva Ferriol i Rafel Hercules. De les dones,  Pilar Cases, Llucia Andres, Ana Leticia Ruano.

 

Paraules per a CARLA MARTINEZ I MIQUEL, Gentil Sobirana Fallera Major, hui has escomençat  l’esprint” final del teu regnat valga la redundancia de la falla del Regne, viu-lo com si cada dia fora el de la cremà,  tens recolçante no nomes a la teua familia tant els qui estan com els qui s’han anat i per supost una de les comissions falleres mes punteres del cap i casal. Des de TEATREFALLER.COM et desigem que fruïxques en tanta emocio les feste Josefines com la que has vixcut el dia de hui.

 

 

 

 

 

 

 

© TeatreFaller.com    Joan Antoni Jurado i García