logo tf.jpg

 

 

MODALITAT

MAJOR

FALLA

CARRERA SANT LLUIS – DR. WAKSMAN

OBRA

EL MISTERIOS MISTERI DE LA MANSIO MISTERIOSA

AUTOR

CHIMO HERNANDEZ

DIRECTED BY

CHIMO HERNANDEZ

DATA

16 DE FEBRER DE 2018

HORA

22:30

DURACIO

02:15:12

LLOC

SALESSIANS FONT DE SANT LLUIS

 

DELEGATS DE JCF

NA MIREYA JORGE I MURCIA

 

ENRIC PEIRO I CONSTANT

 

JURATS PRESENTS

(D’esquerra a dreta)

 

 

present-m-murillo 2018-01-13 001jurados p.m

 

EN FRANCESC ALBERT I PASTOR

EN JOAN LOPEZ I NACHER

NA MARIA DEL MAR GODINA I JAIMEZ

 

REPARTIMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO

 

 

COMENTARI

 

Ambicios el proyecte en el qui s’ha embarcat la Falla Carrera de Sant Lluis baix la batuta de Chimo Hernandez que ha segut tambe l’encarregat de la partitura.

Un extenssisim elenc (33 actors i actrius) crec que haura segut molt complicat la coordinacio i direccio de tantes persones, i crec que es de justicia dir que han eixit de l’envit molt dignament. L’obra a la que pense li han sobrat uns quants minuts de metrage, ha discurrit tota ella en un clima molt faller, cosa esta que pareix que els diferents autors de presentacions a concurs van tenint assumit. Unitat tematica, fallerisme, valenciania, humor, ingeni, gracia, satira i moments poetics i de melengia tenen que ser la base en la que es deu d’assentar qualsevol guio per a una presentacio a  concurs, i este ho ha tingut. Si a tot aço afegim que el ritme de la representacio ha segut el correcte sense pausa ni treva, estem davant d’una bona presentacio en la que la part mes fluixa al meu pareixer han segut alguna coreografia, pense que han mancat ensajos en este apartat. Davant d’un repartiment tan extens resulta complicada la cosa destacar actors o actrius i encara que l’obra ha segut molt extensa en duracio els papers han segut prou curts llevant els personages principals de ARANCHA SOLA,  i JOSEP JULI MOLINA, de les presentacios que he vist en cap d’elles el poema a la nova Fallera Major li ho han dit en directe i sense llegir, res de veus en off o llegits des d’un  atril, cosa esta per a mi destacable en el momento de l’apoteosis.

MARTA SOLA I GARCIA, jove i bonica Fallera Major d’enguany estas en la recta final del principi o del fi segons es mire d’un regnat que deu ser per a tu inoblidable, els fallers de la teua falla han volgut possar un precios marc a esta nit i aussades que ho han aconseguit, t’ens que viure cada segon, cada minut, cada hora cada día fruïnt-lo com si t’anara la vida en ell, te desige lo millor junts als teus familiars i companys de falla.     

 

 

 

 

 

 

© TeatreFaller.com    Joan Antoni Jurado i García