logo tf.jpg

 

 

MODALITAT

MAJORS

FALLA

ARQUEBISBE OLAECHEA – SANT MARCELI

OBRA

BENVINGUTS A FALLERLAND

AUTOR

VICENT LOPEZ I TORRES

DIRIGIT PER 

VICENT LOPEZ I TORRES

DATA

26 DE GINER DE 2018

HORA

21:30

DURACIO

01:51:08

LLOC

TEATRE LA RAMBLETA

 

DELEGATS DE JCF

 

image018  

       N’ENRIC PEIRO                           EN VICENT AGUILAR

 

JURATS PRESENTS

(D’esquerra a dreta)

 

 

present-m-murillo 2018-01-13 001jurados p.m

 

EN FRANCESC ALBERT I PASTOR

EN JOAN LOPEZ I NACHER

NA MARIA DEL MAR GODINA I JAIMEZ

 

 

CREW

PRESENT-ARQUEBISBE

PRESENT-ARQUEBISBE2

PRESENT-M-ARQUEBISBE 2018-01-26 005-1

 

PRESENT-M-ARQUEBISBE 2018-01-26 011-1

 

PRESENT-M-ARQUEBISBE 2018-01-26 014-1

 

PRESENT-M-ARQUEBISBE 2018-01-26 022-1

 

PRESENT-M-ARQUEBISBE 2018-01-26 028-1

 

PRESENT-M-ARQUEBISBE 2018-01-27 014 FM

 

 

 

VIDEO

 

 

COMENTARI

 

Quinze comissions falleres participen nomes enguany en el concurs de JCF, totes elles posaràn tot el seu esforç en fer un espectacul digne de la seua Fallera Major. Entre eixes Regines privilegiades sense menyspreuar a totes les Falleres Majors del present eixercici es troba la guapissima Senyoreta ARANCHA GARCIA I LOPEZ

(Anecdoticament tinc que dir que porta i ademes en el mateix orde els llinages de ma Mare).

 

Des de TEATRE FALLER.COM. tenim que donar-li la enhorabona no nomes pel seu nomenament, tambe tenim que dir-li que el seu regnat ha tingut un començament extraordinari, les falleres i fallers d’Arquebisbe Olaechea - Sant Marceli, ens han oferit un magnific espectacul ple de colorit. Presentacio Fallera d’enciclopedia, començant com cal en un gran numero musical com a declaracio d’intencions d’anar a per totes en el concurs, guio eminentment faller i Valencià com no pot ser d’atra manera. Ingeni, gracia, satira i humor, barrejats com cal en unes quantes peces musicals per un veterà Autor y Director com es VICENT LOPEZ I TORRES, que domina la técnica dels aproposits i que ha begut en fonts entre atres de grans autors com Josep Melia i Castello; Quasi dos hores d’actuacio que s’han fet curtes per al public, Lopez ha tirat en bala contra tot lo que’s meneja en el mon faller i municipal de la ciutat a  lo llarc de la representacio. Numerossisim elenc per la qual cosa es complicat destacar a qualsevol actor o actriu del repartiment, de totes formes m’agradat el treball entre els homens d’Enric Navarro Atienza, Ismael Castello i el propi Vicent Lopez, de les dones destacar a OLGA CORBIN ALITE i tambe “el cuarteto de la muerte” Inma Gadea, Arancha Muñoz, Maria Torras i Ampar Dorce, tampoc vullc oblidar a Clara Pardo Rozalen (El bombó FERRERO ROCHER) ,deixant a banda  la seua actuacio com a actriu, expectacular l’interpretacio de l’ultima canço. (En una atra época, per planta i per veu seria una “Super-Vedette” de primera divisio (Espere que no m’acusen de mascliste).

Per ultim en orde, que no en importancia la comissio de la falla, l’esforç tant humà com material possat en esta produccio hi ha que valorar-ho com es mereix, vestuari, coreografies, cançons, maquillages, decorats considerable per a una falla que tornà ya fa uns anys al concurs i que va a per totes.

Per a finalisar unes paraules per a Arancha, gentil sobirana Fallera Major, des de Teatrefaller.com (o lo poc que queda d’ell) et desigem que tot lo que queda del teu regnat el fruïxques en tanta emocio com la que has sentit esta nit al ser exaltada com a REGINA dels fallers d’eixa comissio del Barri de Sant Marceli molt prop de la creu Cuberta.

 

 

 

 

 

© TeatreFaller.com    Joan Antoni Jurado i García